Gastvrijheid & Wijn advies
Mijn naam is Harrie Baas en ben 30 jaar werkzaam geweest in diverse hotels en restaurants in Nederland als gastheer/sommelier met de laatste 10 jaar als eigenaar van het sterren restaurant AMARONE in Rotterdam.
Daarnaast ben ik een vaste wijnproever voor The Wine & Food Association en de webwinkel van Wijn van de Boer.
Sinds 1 September 2015 heb ik een nieuwe uitdaging gevonden in het coachen, assisteren en het opzetten van ondernemingen op het gebied van eten en drinken en slapen.
Harrie Baas Wine-Food Consultancy
Harrie Baas Wine-Food Consultancy
denkt op een gastgericht en winstgevende manier mee met uw organisatie. U kunt mij inzetten voor concept ontwikkeling, gastvrijheidsadviezen, wijnadviezen, personeelstrainingen, coaching van uw medewerkers en werving & selectie.
Het samenstellen van een voor uw organisatie werkbaar, gastvriendelijk en winstgevend wijnkaart, dranken-kaart of menukaart behoort tot mijn dagelijkse werkzaamheden.
Wijn-spijs training, presentaties, wijnproeverijen, bier-spijs training, masterclasses of het schrijven van artikelen is mij niet onbekend.
TELEFOON: 06 24 66 59 47
Waarom Harrie ?
Waarom Harrie ?
*Gastgericht.
*Winstgevend.
*Creatief.
*Flexibel.
*Brede smaak.
*Kennis.
*Passie.
*Gedreven.
*Eigenwijs.
*Meedenkend.
*Betrouwbaar.
*Productief.
*Onderscheidend.
*Educatief.
*Organisatorisch.
*Accuraat.