Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Gastvrijheid & Wijn advies                                       

Harrie Baas Wine-Food Consultancy

Mijn naam is Harrie Baas en ben 30 jaar werkzaam geweest in diverse hotels en restaurants in Nederland als gastheer/sommelier met de laatste 10 jaar als eigenaar van het sterren restaurant AMARONE in Rotterdam.

Daarnaast ben ik een vaste wijnproever voor The Wine & Food Association en de webwinkel van Wijn van de Boer.

Sinds 1 September 2015 heb ik een nieuwe uitdaging gevonden in het coachen, assisteren en het opzetten van ondernemingen op het gebied van eten en drinken en slapen.

Harrie Baas Wine-Food Consultancy

denkt op een gastgericht en winstgevende manier mee met uw organisatie. U kunt mij inzetten voor concept ontwikkeling, gastvrijheidsadviezen, wijnadviezen, personeelstrainingen, coaching van uw medewerkers en werving & selectie.

Het samenstellen van een voor uw organisatie werkbaar, gastvriendelijk en winstgevend wijnkaart, dranken-kaart of menukaart behoort tot mijn dagelijkse werkzaamheden.

Wijn-spijs training, presentaties, wijnproeverijen, bier-spijs training, masterclasses of het schrijven van artikelen is mij niet onbekend.

TELEFOON: 06 24 66 59 47

Waarom Harrie ?

*Gastgericht.

*Winstgevend.

*Creatief.

*Flexibel.

*Brede smaak.

*Kennis.

*Passie.

*Gedreven.

*Eigenwijs.

*Meedenkend.

*Betrouwbaar.

*Productief.

*Onderscheidend.

*Educatief.

*Organisatorisch.

*Accuraat.